Tumag TUMAG

Personal care

WIZZ buro

Tumag is de partner voor de ontwikkeling en productie van matrijzen voor kwalitatief hoogwaardige exterieur- en interieurcomponenten in Personal Care toepassingen.

Voor exterieur componenten, zoals behuizingen, met hoge eisen op het gebied van ethische en cosmetische afwerking combineren wij onze 3D ervaring met de aanwezige 2K know how om technologisch hoogstaande oplossingen te realiseren. Zo realiseren we de maximale designvrijheid voor de productontwerper in combinatie met superieure functionaliteit zoals soft touch, meerkleuren, selectieve plating en display functies.

Voor interieur componenten ontwikkelen we oplossingen met de nadruk op functie-integratie door combinatie van verschillende materialen en eigenschappen. Zo realiseren we afdichtingen, druktoetsen, scharnieren, slijtvastheid, en lichtgeleide functionaliteiten.
Voordeel voor onze klanten: reductie of zelfs volledig wegvallen van nabewerkingen in het productieproces. Resultaat voor onze klanten: kostenreductie en verhoogde productkwaliteit